sâmbătă, decembrie 19

Workshop Bruxelles - NANOYOU

Presentation in Bruxelles ( clik here)

25 scoli pilot au fost selectate şi vor fi primele care vor aduce proiectul NANOYOU în şcolile din Europa. Tarile selectate sunt: Austria, Belgia, Cipru, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Portugalia, România, Marea Britanie, Slovacia, Slovenia , Spania şi Turcia.


În ianuarie profesorii de la şcolile selecţionate vor lua parte la un atelier de instruire, la Bruxelles, organizat de ORT şi de EUN, iar în colaborare cu iNANO. Cursurile de instruire sunt necesare pentru a prezenta şi explica filizofia programului, diferite experimente NANOYOU şi activităţile pe care profesorii le pot utiliza în clasa lor

Şcolile pilot vor fi primul grup care vor încerca activităţile la clasă şi după aceasta ei vor fi capabili de a împărtăşi experienţele lor cu alti profesori prin postarea rezultatelor lor şi impresiile pe site-ul proiectului, prin aceasta ei vor oferi suport pentru alte scoli interesate în participarea la proiectul European - NANOYOU.


Scolile pilot interesate in NANOYOU vor putea sa foloseasca materiale de pe site-ul www.nanoyou.eu puse in aplicare in clasa lor, dupa care vor primi sfaturi, ajutor si sprijin de la scolile-pilot in care se executa activitatile inainte.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu